NÅR ET LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN SÆTTER DAGSORDENEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SPAR OP TIL 50% PÅ BOOZT

NÅR ET LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN SÆTTER DAGSORDENEN

s

Åh jeg har efterhånden fundet ud af hvorfor søvnmangel bliver brugt som et torturmiddel. Jeg har aldrig været et A menneske men det bliver man sørme med en lille nyfødt, jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke er røv hammerne hårdt at vågne hver 2-3 time hele natten lang.

Det er ikke længere dine egne behov som gælder, nu er der et lille kærlighedsvæsen som sætter dagsordenen og du skal blot følge efter. Tiden til personlig pleje og selvforkælelse er efterhånden blevet en by i Rusland her hos os, den er smukt byttet ud med ansvaret for en lille pige der skal skiftes, ammes, kysses på, bøvse og prutte efterfuldt af lidt søvn. I disse varme dage er søvnen ikke på sit højeste, tværdigmod så er vores datter blevet et hængetræ som sådan ca. er det eneste sted hun virkelig finder ro inden hun bliver puttet og det kan være svært at få hende til at putte-sove ordentligt.

Separationsangsten. I 9 måneder har jeg mærket hende vokse inden i mig og min kærlighed til hende er stærkere end noget jeg nogensinde har oplevet. Hun er så stor en del af mig, og jeg må indrømme at jeg nærmest ikke kan rumme hvis jeg ikke kan se eller mærke hende. Det må være en del af mommy life!! 🙂

Hvad er det som gør, det hele er “besværet værd”? Før jeg selv blev mor havde jeg svært ved at fingeren på hvad det præcis var – men  svaret ganske enkelt, det er kærligheden. De elskværdige øjeblikke hvor kærlighedsvæsnet smiler og griner, hendes fantastiske ansigtudtryk, at se hendes udvikling og at hun hverdag kan noget nyt. Det er en brusende forelskelse, og du kan intet stille op andet end at være fuldstændig forgab i et lille bitte væsen, som du vil gøre alt hvad der står i din magt for at beskytte, elske og tilfredsstille <3

I øjeblikket øver hun sig på at holde hovedet, hun møver sig rundt og så er vi blevet gode til at kysse, eller rettere jeg kysser og hun åbner munden efterfuldt af et stort smil. Og jeg elsker det!!

Tak til min kære mor for at fange et af de elskværdige øjeblikke :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 50% PÅ BOOZT