FRØKEN SPØRGER-JØRGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN BETÆNKSOM GAVE

FRØKEN SPØRGER-JØRGEN

IMG_1982

Sover hun? Pludre hun?  Wauw smilte hun lige til mig? Hvad farve er hendes lort? Har hun mon bøvset færdigt? Var det en prut? Gylpede hun ned af min ryg? Har hun ondt i maven? Åh hun tog min hånd! Er min mælk sur? Har jeg spist noget forkert? Hovsa karry gult baby høm høm er blevet lidt grønlig, er det normalt? Må hun komme i bad? Er det en rød numse?  Hvad siger google? Så mange spørgsmål, får mig til at tænke hvorfor i al verden lækre baby’er ikke kommer med en manual? Ja jeg er frøken Spørger Jørgen men come on jeg er nybagt mor 😉

I disse dage løber jeg rundt uden make up, hænderne fulde af kærlighedsvæsnet, halv fedtet hår og med en fast lugt af gylp omkring mig – det søde barsel liv 😉 Et nyt kapitel er startet, livet som mor og hun er uden tvivl det hele værd – jeg er pavestolt af kærlighedsvæsnet! Hendes udvikling på blot 16 dage er for vild, hun løfter hoved mere og mere, er meget mere vågn, lytter når vi snakker og hun fokusere med hendes smukke øjne.

En hurtig update fra barsel livet i Jægerspris som du også kan følge på snapchat, du kan finde mig under signemorkeberg :*

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

 • J

  Hej Signe
  Tillykke med hende, hun er så sød 😍
  Har fulgt din blog gennem hele din graviditet, da jeg selv havde termin d 14/5 og ventede min lille baby pige, hun kom så den 6/5.. Så er jo så nysgerrig på hvad jeres bebs skal hedde? – OG hendes vægt og længde da hun kom ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Janne 🙂 Tusind tak og tillykke med din lille prinsesse <3 Åh hun hedder Sophia, hun vejede 3166 og var 49 cm da hun kom til verden 🙂 Hun tabte sig 7,1 %, men kom hurtigt tilbage på en kæmpvægt a 3300 gram. Hvad med din lille skønhed?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monti

  Det hedder “spørgejørgen”.

  Din overskrift betyder, at der er en frøken, som spørger Jørgen om et eller andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Haha.. Det lyder som mig😂 I ser skønne ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BETÆNKSOM GAVE