WORK AND FRIENDSHIP – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
YNDLINGS BODYSTOCKINGS

WORK AND FRIENDSHIP

13221040_1123070537756982_7095085252754530255_nIMG_8749 (1)

“Dream big, work hard, stay focused and surround yourself with good people”

Jeg elsker når de kreative dage er dage omgivet af venner! Faktisk ser jeg helst at mine kreative dage er hjertevarme, for det er lige præcis her at jeg er i mit kreative S. Før jeg gik på barsel, havde jeg fornøjelsen af at have min ven Brandon Beal i studiet, sammen med hans PA og Tour manager Esteban. Begge har de været en del af mit liv i mange år efterhånden og er to fuldkommen pragtfulde mænd! Sammen deler vi mange uforglemmelige minder fra tiden hvor vi alle blot var kunstnere med en stor drøm og en dyb passion. Det er virkelig fedt at se hvordan vi har vokset og skabt hver vores karriere 🙂 Jeg må indrømme at jeg fan’me er stolt af Brandon – han fortjener det!

I disse dage tilbringer de begge på tour i Manado, Indonesien, hvor Brandon holder fantastiske koncerter og Esteban holder styr på tropperne. Jeg har skudt en serie fotografier, som også er med på deres tour rundt omkring i verden.

Lad os starte dagen med lidt lækkert til ørerne 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS BODYSTOCKINGS