PLANLAGT KEJSERSNIT OG DET SMUKKESTE VÆSEN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
6 DAGES NYFØDT LÆKKERHED + OUTFIT

PLANLAGT KEJSERSNIT OG DET SMUKKESTE VÆSEN!

IMG_1617 IMG_1619

På billedet er vores lille kærlighedsvæsen ikke mere end 24 timer gammel <3

Med lidt mere overskud på kontoen, må jeg hellere få skrevet et indlæg om hele vores planlagte kejsersnit oplevelse og min nye mor rollen. Jeg er sikker på du ikke er i tvivl om at jeg selvfølgelig synes vores kærlighedsvæsen, er det smukkeste som nogensinde sat på denne jord. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig så ekstrem en kærlighed.

Det planlagte kejsersnit gik super godt, trods jeg var virkelig nervøs og havde hørt nogle skrækkelige historier, så var det i virkeligheden slet ikke så slemt! Vi mødte op på Herlev hospital, hvor Tobias fik en blå dragt på med et skilt hvor der stod “far” og jeg et par kæmpe mormor trusser og en skjorte – han var uden tvivl den smukkeste 😉 Da vi kom ind på operationsstuen, var vi omgivet af god stemning som hurtigt smittede af og vi blev mere afslappet. Der blev der lagt en epidural bedøvelse i min ryg – jeg kunne intet mærke, ej heller bevæge min ben. Med epidural bedøvelsen kan du ikke mærke smerte men stadig føle berøring – det er en mærkværdig følelse! Da den først var lagt, gik resten virkelig stærkt – skærmen kom op, lidt roderi i min mave + skubberi og 5 min efter hørte vi kærlighedsvæsnet græde for aller første gang. En gråd som ingen af os har hørt før, men som nu er den mest genkendelige i hele verden! Det var den mest surrealistiske oplevelse, en oplevelse ingen af os nogensinde vil glemme, for det øjeblik og resten af livet er vi forældre!!!

Hun blev lagt hud mod hud hos mig, helt blå men stadig fuldstændig lækker!! Det er svært at beskrive det første hej til det lille menneske – dit barn, din kærlighed, dit mirakel. Det er en ubeskrivelig og yderst surrealistiske følelse, som jeg personligt ikke har oplevet før. Under den sidste del af operationen, blev jeg virkelig dårlig og Tobias fik kærlighedsvæsnet i armene – aldrig har jeg en mand mere tiltrækkende end det øjeblik. WAAAUW min lille familie!!! Han var fuldstændig opslugt af hende og kiggede selvfølgelig ikke på mig et enkel øjeblik – Jeg var på alle punkter rørt!!

Inden vi ramte opvågning stuen, ammede jeg for første gang, og vi lå ellers bare og råhyggede <3 Det har vi så gjort lige siden, kærligheden vokser for hver dag. Hun er en virkelig sej pige og jeg er SÅ stolt af hende! Hun havde en del fostervand som skulle op, vi var bekymrede og tilsyneladende uden nogen grund – det er åbenbart normalt! Uvidende førstegangs forældre :p

Jeg ville lyve hvis jeg skrev at et planlagt kejsersnit ikke gør f**** ondt, de første gange jeg skulle ud af sengen var jeg sikker på jeg ville dø! Mine ben vil stadig ikke helt samarbejde med mig, og jeg er en smule begrænset – dog ikke mere end jeg kan være omkring hende. Så langt så godt, forventer at tilbringe største delen af sommerdagene med kærlighedsvæsnet og iskaffe rundt om søerne.

Mommy life er fuldstændig fantastisk!!!
Hvis du, som jeg, er nervøs for et planlagte kejsersnit – så taler jeg af erfaring: Det skal du ikke være!!! Mor følelsen er det hele værd og efter du har din lækkerhed i armene, så er alt andet ligegyldigt <3

above-copenhagen-lookbook-released12

13 kommentarer

 • Sidsel

  Hej Signe. Dejligt at læse dit gamle indlæg og se, at du havde en god oplevelse. jeg skal selv have kejsersnit på Herlev. Sidste gang fødte jeg på Hvidovre og havde en mega god oplevelse. Jeg har fået afslag på at blive flyttet til Hvidovre, og jeg må trods og angst acceptere at jeg nu skal være Herlev. Det er derfor dejligt at høre, at der også findes positive oplevelser fra Herlev. Mange hilsner Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Signe.
  Ved godt at dit indlæg ikke er nyt, men jeg er ny læser på din blog og er derfor først faldet over det nu 🙂

  Jeg er selv gravid og skal selv have kejsersnit. Jeg blev enormt glad og lidt rolig indeni af at læse dit indælg. Det er nemlig LIGE så smukt som en naturlig fødsel! Jeg havde valget, men af personlige årsager, har jeg valgt et kejsersnit.
  Man vil bare gøre hvad der er bedst for ens barn og det er kun noget man kan mærke efter selv.

  Bliver så sur og ked af det, når ‘bedrevidende’ kvinder, skal kommenter på, at kun en naturlig fødsel er en ‘rigtig’ fødsel. Nogle har ikke valget og der er en grund til at andre vælger det til. Det er simpelthen så snæversynet!

  Er glad for at DU havde succes med DIN fødsel og at kejsersnit var det rigtige for lige præcis DIG.

  KNUS! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise. Jeg er helt enig med dig og finder det yderst smagløst at nogle mennesker skal ydre negative kommentar omkring andres valg af kejsersnit! Uanset om det er af eget valg, så har vi alle retten til at vælge hvad der er rigtigt og forkert for os – uden nogle tavelige kommentar <3 Jeg er sikker på at du får en smuk oplevelse! Det er fantastisk at blive mor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Det lyder som en dejlig oplevelse trods smerter efterfølgende.

  Hvor er hendes fine sparkedragt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Må man spørge hvorfor du fik kejsersnit? Var der medicinske årsager til det? Jeg er hunderæd for et kejsersnit, da der er så mange “fordomme” omkring det i DK. I andre lande er det meget mere acceptabelt, men jeg synes det er forfærdeligt at man i DK “ikke synes det gælder som en rigtig fødsel”, så jeg synes din beskrivelse er fantastisk og beroligende, hvis jeg nu skal ud i et kejsersnit – enten akut eller planlagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma 🙂 Ja selvfølgelig må du spørger om det, jeg har haft PTSD ( læs mere her ) 🙂 Jeg giver dig helt ret i at det er super ærgerligt at kejsersnit er set så skævt til i Danmark. Jeg har oplevet flere ikke søde kommentar, trods mit ikke var selvvalg. Dog er jeg af den overbevisning at alle skal vælge hvad der er rigtigt for DEM og ikke lytte til hvad andre mener, tænker og føler. Dem der har behovet for negativt at kommentere et planlagt kejsersnit burde få sig noget andet at gå op i O:) Jeg havde en fantastisk oplevelse med mit planlagte kejsersnit og ville gøre det om igen, hvis jeg skulle :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   tusind tak 🙂 Godt at høre at det var en god oplevelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr, jeg blev helt rørt. Hvor er det bare fantastisk. Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hej Signe.
  For det første, stort tillykke med din lille pige, hun er så smuk en baby!
  Jeg nød virkelig at læse dit indlæg, og jeg fik en helt nostalgisk følelse, da jeg selv fik min søn ved et planlagt kejsersnit for snart 4 år siden. Jeg kan genkende hele din beskrivelse af det, og på trods af det ikke er en naturlig fødsel, er det stadig lige så smukt.
  Hvis du nogensinde får spørgsmål omkring livet som mor til en nyfødt eller du bare har lyst til at snakke med en anden mor, så er du mere end velkommen til at skrive.
  Endnu engang stort tillykke,
  – Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 DAGES NYFØDT LÆKKERHED + OUTFIT