IDAG GØR JEG KLAR MED WELEDA - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JEG BLIVER MOR I MORGEN!!!

IDAG GØR JEG KLAR MED WELEDA

weleda-1 weleda-2 weleda-3 weleda-4

Sponsoreret indlæg af Weleda.

Dagen i dag er den reneste forkælelse dag for mig, det er de sidste forberedelse til i morgens planlagte kejsersnit. Kærlighedsvæsnet’s og min egen taske skal pakkes færdigt og jeg er lige kommet ud af verdens længste varme og beroligende bad med de skønneste produkter fra Weleda – så dejligt!!!

Jeg ligger ikke skjul på at jeg er en kræsen og kvalitetsbevist kvinde, jeg sætter stor pris på rene og lækre skønheds produkter. Elsker tanken at min krop, hud og negle får den aller bedste behandling, og det samme gælder selvfølgelig mit barn – hun fortjener det bedste og det er mit job som mor, at sørger for hun får det! Jeg vil selvfølgelig dele alle de produkter, som jeg bruger til hende løbene 🙂

Igennem hele min graviditet jeg brugt Weleda, og Almond serien er intet mindre end fantastisk! Jeg bruger Weleda Almond Body Lotion og Weleda Almond body wash til kroppen, og til mit ansigt bruger jeg Weleda White Mallow Face Cream som faktisk er en baby Face Cream men den er så god til den selektive hud som jeg har. Jeg har især også været glad for Stretch Mark Massage olien fra Weleda, som forbygger imod strækmærker – hvilket jeg ikke har fået så mon ikke den har givet mig lidt kærlighed med på vejen 🙂 De er selvfølgelig alle, med i min hospitalstaske!!

Det er så vildt at tænke på, at i morgen er jeg mor og skal for første gang holde min lille pige i armene!!! Læs også mit tidligere indlæg “JEG BLIVER MOR I MORGEN!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLIVER MOR I MORGEN!!!