NU KENDER VI BÅDE DATOEN OG TIDSPUNKTET!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STORE FREMSKRIDT - JEG ER RØRT!!!

NU KENDER VI BÅDE DATOEN OG TIDSPUNKTET!!!

IMG_1254IMG_1268

Det er da det vildeste at tænke på, under en uge er vi forældre til jordens lækreste lille pige.
Nu kender vi både datoen OG tidspunktet for kærlighedsvæsnet’s fødselsdag, og kan slet ikke vente på at skulle fejre hende! Det er fuldstændig surrealistisk for mig, at forestille hende i mine arme, at jeg om et øjeblik skal fordybe mig langt væk i hendes øjne.. for aller første gang – et lille væsen som jeg vil forgude resten af mit liv! Wauw jeg er sikker på at det bliver et af livets aller største øjeblikke!

Onsdag den 11 maj er kærlighedsvæsnet’s fødselsdag, den dag som hun resten af sit liv skal fejres med sang, kærlighed og kys!! På onsdag skal Tobias og jeg møde ind på hospitalet kl.8.00 hvor vi skal gøres klar til kejsersnittet som er sat til kl.9.00. Der kan selvfølgelig ske uforudsete ting, som gør at der kommer forsinkelser men som udgangspunkt er vi forældre inden kl.10.00 på onsdag! Det er virkelig svært at skulle forholde sig til, at vi fra onsdag starter vores familie liv – en lille børnefamilie på 3 sjæle eller rettere 4 med Taija. Åh!!!

Det er vidst på tide at få pakket den hospitalstaske, synes du ik? 😉
Husk at følg med på snapchat, du finder mig på navnet signemorkeberg

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORE FREMSKRIDT - JEG ER RØRT!!!