BABYBUMP GRAVID 39 UGE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
RUNDE SKØNHEDER

BABYBUMP GRAVID 39 UGE

preggouge39

Hold da k*** maven vokser stærkt i øjeblikket – min babybump fortjener at vises frem, da jeg er nu gået ind i uge 39 som højgravid kvinde! Mens jeg lykkeligt ser på skønne baby billeder i min facebook termin gruppe, er det virkelig svært at vente til at det bliver vores tur! Jeg er så enormt spændt på hvordan hun ser ud, forelske mig i hendes mimik, fordybe mig i hendes øjne og elske hendes smil! Hvem mon hun ligner mest af Tobias og jeg, mon hun er et mix af os begge. Får hun mit hår? Spørgsmålene er mange!! Det eneste jeg ved er, at hun har hans læber og som hans læber vil jeg uden tvivl elske at kysse løs på hendes også!

Ih altså jeg føler mig lidt som en lille pige, der spændt venter på juleaften – det er jo så svært at vente på noget SÅ stort og livsændrende!

Min krop er mere end tung i øjeblikket, mest af alt er sammenligningen imellem en elefant, en gås og jeg, temmelig tæt på den følelse jeg har! Derudover kan jeg nævne, at jeg er røv hammerne træt og mit overskud er lig med nul – hvilket ikke er super fedt i sammenhæng med flytning og renovering af vores nye lækre oase. Jeg er virkelig imponerede over min kæreste, som uden brok tager hele vores verden på hans skuldre og knokler løs!!! 12 dage tilbage og vores familie liv starter!! <3

above-copenhagen-lookbook-released12
   

4 kommentarer

 • Marie

  Ej, hvor er du fin!
  Jeg følger glædeligt din blog – og er i samme facebook-terminsgruppe som dig.
  Jeg tænker ved hver lille nye baby, der bliver delt, om det virkelig er sådan et lille væsen, der gemmer sig i “babybulen”?
  Jeg får det heldigvis afsløret på mandag til kejsersnit!
  Nå, jeg ville egentlig bare rose dig for din blog og ønske dig held og lykke med bebs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh Marie har det fuldstændig på samme måde!!! Det er jo så svært at vente på at det bliver vores tur til at se vores kærlighedsvæsner :* Uha det bliver spændende på mandag!!! Glæder mig til at se billeder på termins gruppen O:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare smukt! Du bærer det så fint. Det er bare så spændende når man venter og det bliver så skønt når hun er ude.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RUNDE SKØNHEDER