DE SKØNNESTE WALLSTICKERS TIL BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GRAVID OG FLYTTE

DE SKØNNESTE WALLSTICKERS TIL BØRN

stickstay
Det har virkelig været en udfordring for mig at forme kærlighedsvæsnet’s baby værelse, og du har været med igennem hele min process – fra en farveforskrækket kvinde til en højgravid kvinde der er lidt forelsket i rosa.

 Jeg har længe været på udkig efter noget lækkert til væggene på hendes værelse! Jeg har haft flere overvejelser – Skulle vi male? Sætte noget lækkert tapet op? Eller wallstickers? Skal det være nedtonet farver, pastel eller sort hvid? Valget endte med wallstickers, mest af alt fordi vi ikke har meget tid til hendes ankomst og endnu et projekt som at male eller sætte tapet op virker virkelig uoverskueligt!

 Jeg er ikke særlig vild med for skrigende farver og trods rosa er vokset på mig, må jeg indrømme at jeg har følt mig begrænset i udvalget men jeg har netop fundet Stickstay på instagram som jeg var NØD til at eje og dele med dig!!! 🙂 En lille svensk og virkelig lækker webshop som også levere til Danmark, med de skønneste wallstickers – perfekt til børneværelset!

Jeg har alle dage været en kræsen kvinde og jeg ønsker jo inderligt at skabe et virkelig dejligt babyværelse til hende. Nu glæder jeg mig helt vildt til at få lækkerierne op på væggen 🙂

Find Stickstay og se hele udvalget her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVID OG FLYTTE