GRAVID OG FLYTTE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SHOPPING OG MAGASIN DU NORD

GRAVID OG FLYTTE

IMG_1121

Åh at være gravid OG flytte!
Jeg har aldrig været god til at i flytterod – det piller ved min ordenssans!
Heldigvis er det sidste gang i mange år at vi skal flytte og der er lys for enden af tunnelen!

Vi er nu gået igang med flyttekasserne og at se hjælpeløs til mens alle sine ting bliver løftet ud af døren er en hel ny oplevelse!! Som en eller anden boss kommandere jeg rundt uden så meget at løfte en finger selv – må indrømme at jeg bestemt ikke er god til at lad andre gøre det hårde arbejde. Det er så mærkeligt for mig at være hjælpeløs!

I dag har min dejlige svigermor og Tobias knoklet løst, de har pakket og flyttet 20 flyttekasser som nu står i vores nye køkken. Vi har haft en lille udfordring i weekenden, da gulvet slet ikke var som forventet og derfor skal laves om! Heldigvis er håndværkerne allerede igang med gulvet og kommer ikke til at ændre vores tidsplan som sådan, vi flytter endeligt i næste weekend 🙂

 Vores nye liv som familie er langsomt begyndt at tag form <3
Og jeg glæder mig voldsomt meget til at blive mor, flytte ordentligt ind i vores nye smukke lejlighed og bare nyde alt omkring mig!!
Mommy life here I come!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING OG MAGASIN DU NORD