3 TRIMESTER AF GRAVIDITETEN SUCKS!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SPISESTUE ELEMENTER

3 TRIMESTER AF GRAVIDITETEN SUCKS!!

IMG_0026

Jeg vil ikke lyve over for dig – 3 trimester af graviditeten sucks!!! Fy for den lede det gør av! Mens der bliver pustet og stønnet så virker alt som en udfordring – at få sko på alene, intimbarbere sig og sove er nu blevet mindre projekter!

Med 10 dage til vores flytning og 20 dage til ankomsten af kærlighedsvæsnet, kunne det ikke komme på et dårligere tidspunkt. Bækkenløsning og indenspæret i hjemmet, jeg er ved at blive sindsyg – vil så gerne ud, igang, lave noget som ikke indenholder netflix eller HBO. LUK MIG DOG UD, om det så er at gå en tur med Taija eller tag på en mini shopping tur, ville også være godt tilfreds med en tur i vores nye lejlighed eller en dejlig frappuccino på starbucks – verden er fuld af muligheder, bare ikke for mig i øjeblikket! Jeg kan kører bil, og det er sådan set det eneste jeg kan, så det bliver nydt dog mistes fornøjelsen lidt når jeg ikke kan bevæge mig rundt! Mens jeg langsomt bliver skør og har enormt ondt af Tobias som skal klare ALT, kommer vi tættere og tættere på dagen hvor det hele ændre sig – hendes fødsel! Waaauw det bliver dælme stort og jeg glæder mig!

Min krop er virkelig besværet og det gør så ondt at min respekt for kvinder der gennemgår det her mere end én gang vokser enormt for hver dag! Forstår ikke hvordan i al verden i gør det!?! Mens jeg brokker mig en hel del, så stortrives vores kærlighedsvæsen. Hun har taget på og vejer nu 2843 gram, hun er ikke længere for lille og jeg er en super stolt mor som glæder sig inderligt til at kysse hende! Især nu da der blevet mindre plads inde i mig.. Hvilket kan mærkes, hendes boksekampe og ballet timer under mine ribben er ikke så cute længere 😉 Måske er det bare på tide at indse, jeg ikke er en af de super moms som elsker hver enkel lille skridt i graviditeten. Jeg vil forgude kærlighedsvæsnet men at savne de sidste 9 mdr kommer ikke til at ske!

Hvis du skulle være i tvivl, så glæder jeg mig inderligt til at holde jordens smukkeste væsen i mine arme og stolt kalde hende min datter! Endnu mere i disse dage, hvor det eneste jeg laver er at se serier og online shopping – som overraskende nok bliver kedeligt i længden! Tiden går virkelig langsomt!!! Måske skulle jeg lave en ønskeliste til fødslen, skal man også lave det til kejsersnit?

En af de blogs som jeg glædeligt læser er Mig og min tinder baby. Hun er vanvittig morsom og hudløs ærlig – hun har lavet en virkelig god liste MED efterfølgende fantastiske kommentar, som du kan finde lige her 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Det er altid værst den sidste tid, og en flytning lyder ikke som om den er virkelig godt timet. Det er nogle gange bare sådan ting sker :/

    Jeg håber du finder lidt ro i det hele trods de sure ting.
    Jeg sender mange tanker og kram din vej

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPISESTUE ELEMENTER