NU ER JEG PÅ BARSEL! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ELEMENTER I STUEN

NU ER JEG PÅ BARSEL!

IMG_0961

OMG JEG ER OFFICELT GÅET PÅ BARSEL!!!
I går var min sidste arbejdsdag som fotograf og når jeg vender tilbage til mit passioneret arbejde, er jeg blevet mor – det er jo fuldstændig surrealistisk at tænke på! WAUW!!! Jeg har ikke helt fundet ud af hvordan jeg skal undvære mit arbejde i et helt år, men når jeg har nævnt det for veninder med børn, har de grint af mig. Jeg er derfor kommet frem til, at jeg nok får rigeligt at se til og hvis fotografi behovet kommer ( hvilket jeg er sikker på ) så må hun være min model <3

Hvad i al verden skal jeg så lave de næste 4 uger?
Ja, altså Tobias og jeg har jo købt en skøn og væsentlig større lejlighed ( læs mer her ) som skal sættes lidt i stand inden vi officelt flytter den 1 maj. Næste skridt er indretningen af hele lejligheden, både stue, soveværelse og selvfølgelig vores bonus rum. I vores nye oase har vi både børneværelse og spisestue som vi glæder os helt vildt til at få!! At spise ved et spisebord har ikke været muligt i meget lang tid, da vi prioriterede kontorplads i stedet, men endelig kan vi få begge 🙂

Vi sælger de fleste af vores møbler, for at kunne skabe et ny liv sammen som familie – vores, ikke hans og mit, SÅ spændende!! Det betyder at vi allerede er gået igang med en af mine favorit beskæftigelser – SHOPPING!!! Vi skal shoppe en del i de næste 4 uger, og trods jeg ikke kan løfte meget så kan jeg dælme godt shoppe online, som du kan læse her har vi allerede købt ny sofa og jeg elsker den!

Jeg må indse at jeg arbejder imod en stram tidsplan, og vil så inderligt gerne være på plads inden kærlighedsvæsnet melder sin ankomst! En ting er helt sikkert, de næste 4 uger skal nok gå stærkt, efterfuldt af kærlighed, nydelse og tilvænningen af vores nye familiemedlem 🙂

Hvad tilbragte du tiden med, i ugerne op til din fødsel?

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

  • I ugerne op til mine fødsler lå jeg ned og lavede intet, for jeg havde så ondt jeg kunne intet andet. Jeg fik skrevet meget, og jeg fik læst meget.

    Det lyder så skønt med shopping, og lejligheds ting. Det er da en magisk tid at gå i møde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Hvor længe har din kæreste og dig været sammen 🙂 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEMENTER I STUEN