VI SES SNART MIN SKAT!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SÅ ER SKØNHEDERNE KOMMET!!!

VI SES SNART MIN SKAT!!!

signe-9

Det er så vildt at tænke på hun snart kommer ud af min mave, at jeg snart kan holde om hende, at søvn er en mangelvare fordi hun er vågn og ikke fordi jeg skal tisse 5 gange hver nat! Det giver meget mere mening for mig, at være vågn om natten for opfylde hendes behov, og ikke for 5×3 ligegyldige dråber!

Jeg glæder mig helt vanvittigt meget til at mærke hende i mine arme, frem for at mærke et væsen sparke i min mave! Desto mere jeg tænker over det, desto mere går det op for mig hvor helt enormt en oplevelse det kommer til at være. At lære sit eget barn at kende, kende hendes lyde, hendes grin og gråd – at aflæse hvem hun er, for ingen kender sit barn bedre end en mor. Det må være den største glæde og på samme tid give den vildeste bekymring! At kunne være med til at forme, hvem hun bliver som menneske, som pige og som kvinde – hvilke værdier vil være nærmest hendes hjerte. Det er jo så livsbekræftende!

Jeg er helt sikker på, at blive mor og far, at få et barn især i det første stykke tid både er sindsygt hårdt og en kæmpe omvæltning. På både godt og ondt! Ikke mindst er jeg sikker på at et kejsersnit ikke er en dans på roser og at mdr efter vil være smertefuldt. Men beroligere mig selv med at der er en stor gevinst ved at gennemgå smerten, nemlig hende!!

29 dage tilbage – Vi ses snart min skat!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER SKØNHEDERNE KOMMET!!!