UPS!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABYBUMP 36 UGER GRAVID

UPS!!!

uheld

Ups ups ups “Ej for søren Signe, din store idiot!!”
Hvis du følger mig på snappen, ville du igår kunne følge mit lille uheld! Også midt i en af mine favorit beskæftigelse – SHOPPING!!

Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg er en klodsmajor, er overbevidst om at det er en del af min charme! Men faktisk kan det være temmelig irriterende og knap så skide charmerende, især når jeg gerne vil tusind andre ting og har en tidsplan meeeeeen sådan hænger det ikke altid sammen! 🙂 Tobias og jeg var i fuld gang med vores interiør shopperi, hvilket selvfølgelig resulterer i at jeg punktere bilen midt i alt det sjove!! Ej men forvirrede kvinde menneske, heldigvis er både kantstenen okay og bilen er blevet fikset! Falk er sgu guld værd!

Den lækre nyhed er så at vi har fundet vores drømme sofa og snart er den vores!! <3
– Skal nok dele en masse billeder af skønheden!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYBUMP 36 UGER GRAVID