UDSALG + EKSTRA 15% RABATKODE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKØNHEDER TIL HJEMMET

UDSALG + EKSTRA 15% RABATKODE

udsalgoriginal original-6 original-7 original-8 original-4 original-3 original-2 original-1

Yaaaaaay udsalg + ekstra 15% rabatkode – I LIKE!!
De sidste ting er ved at falde på plads i Tobias og mit nye liv som forældre, vi mangler lige at få købt de aller sidste ting til vores lille kærlighedsvæsen. Jeg er godt igang med at pakke og forbedrede hospitalstasken, og har endelig fået købt min pusletaske ( læs her ). Du har kunne følge med på sidelinjen fra den første nyhed om positive graviditetstests til indkøb af alt det udstyr som vi har skulle finde, snart vil du kunne følge mit liv som nybagt mor og kærlighedsvæsnets udvikling – det er jo for crazy!!!

En af mine favorit babyshops er holder i øjeblikket udsalg og yderligere 15% på i forvejen nedsatte vare med rabatkoden MID15, det betyder store besparelser på de sidste ting vi mangler. Og tippet skal da deles med dig 🙂 Med mærkerne som Petit BateauLittle Marc JacobsRalph Lauren BabyJoha og virkelig mange andre, kan jeg ikke lad vær med at gå en smule amok!!! Hvis du står og mangler lidt baby lækkerier kan finde hele udsalget her, rabatkoden til de ekstra 15% er MID15 🙂 Pssssst Tilbudet gælder t.o.m 10/4 2016!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNHEDER TIL HJEMMET