TRÆT-AF-AT-VÆRE-GRAVID – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BLOG OG BARSEL

TRÆT-AF-AT-VÆRE-GRAVID

IMG_0712

Nu begynder det dælme at blive hårdt at være gravid, de 36 uger er lige rundt om hjørnet og de sidste uger har virkelig sat sine spor. Mine hofter gør utrolig ondt, plukveerne har taget til mens stik og jag er en fast del af min hverdag. Slemme menstruationssmerter og knive i underlivet – fy for den lede, jeg har ondt af mig selv i øjeblikket!!

En hel nat’s søvn er en by i Rusland, jeg vågner mange mange mange gange hver nat. Ikke fordi et lille dejligt kærlighedsvæsen skal have mad, kærlighed eller en tør mås – nej for at tisse latterlige 2 dråber, hvorefter jeg pænt kan gå i seng og starte forfra en times tid efter. Åh… meningsløst!

Mit brokkeri er langt fra slut endnu, jeg bliver forpustet af INGEN ting! Efter en halv gåtur med Taija er jeg ved at dø af plukveer, en 15 min tur i Frederiksberg centeret betyder en morfar på 1 time og jeg er sikker på at jeg kan mærke kærlighedsvæsnet møve rundt i mit underliv! Det gør altså nas!!! Jeg har også fået små feber – toppen af poppen, skide fedt! Jeg glæder mig inderligt meget til at min krop opfører sig normalt og mere af alt glæder jeg mig ubeskriveligt meget til at holde, kysse og nusse hende + starte vores nye kapitel sammen! 36 dage tilbage!!! <3

En kærlig hilsen fra sengen og en træt-af-at-være-gravid kvinde som havde glædet sig til at være til fødselsforberedelser hos fantastiske Mindful Moving her til aften!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOG OG BARSEL