BLOG OG BARSEL - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
25% HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED

BLOG OG BARSEL

barsel-1

Hvad skal der ske med min blog mens jeg er på barsel?
Jeg har haft tusindvis af tanker om hvad jeg skal stille op bloggen under min barsel, det er en stor beslutning at træffe, da jeg på ingen måde ved hvad det egentlig betyder at være mor. Der har været mange tanker i mit hoved, hvordan er kærlighedsvæsnet? Sover hun meget? Hvad hvis hun ( 7,9,13 bank i bordet ) kolik?

Bare rolig jeg fortsætter med at blogge, dog på et andet plan i starten! Trods nogle kvinder kan starte en virksomhed under barsel og andre nærmest ikke kan følge med, er jeg sikker på, vores lille kærlighedsvæsen er en sand lille engel! Det ville være så svært for mig ikke at skulle dele ud af mit nye liv anyway! 🙂

Jeg stopper fuldstændig med mit fotografiske arbejde under min barsel, men min plan er at dele ud af livet som nybagt mor på godt og ondt, på samme tid fortsætte med min passion for mode-lækkerier og kærlighed for skønhed. Dog er jeg sikker på, at jeg i det første stykke tid ikke vil udgive 2-3 indlæg om dagen, så er du advaret! :*

Min barsel begynder allerede på torsdag næste uge, og jeg kan mærke det er blevet virkelig tungt at gå rundt med det lille vidunder i min mave. Ikke mindst har jeg mange plukveer og smerter i bækken, underlivet og mavsen – det bliver rart at komme på barsel, trods jeg kommer til at savne min fotografiske verden helt enormt!!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED