MOROCCANOIL BODY BUFF – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHED OG SUEDE BASEBALL CAPS

MOROCCANOIL BODY BUFF

signemorkeberg-35signemorkeberg-34

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award

Skønhed og forkælelse, noget vi kvinder elsker!
Der er få ting bedre end et lang varmt bad, skønne hår produkter, en lækker body scrub med olie og direkte ind under dynen i rent senge tøj.. uhh jeg elsker denne rene form for selvpleje! I disse dage tester jeg skønhedsprodukter til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award, og i dag vil jeg dele Moroccanoil body buff.

Den blide og velduftende body buff / body scrub fra Moroccanoil, efterlader huden blød som en barnenumse mens produktet fjerner døde hudceller. Den indenholder utrolig meget frugt og olie, hvilket efterlader huden blød og skøn – uden behov for ekstra cremer. Moroccanoil body buff er naturligt fremstillet af blandt andet appelsinskræl, skøn for os med gravide maver 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED OG SUEDE BASEBALL CAPS