KÆRLIGHED OG SUEDE BASEBALL CAPS - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NÅR SENGEN GÅR I STYKKER...

KÆRLIGHED OG SUEDE BASEBALL CAPS

caps-4 caps-10 caps-9 caps-8

Suede baseball caps er noget af det lækreste, og vi har netop sat vores Above Copenhagen på webshoppen!! Skønhederne findes i 3 farver, den skønne grå på billederne, i beige og mørke brun – det er dælme svært at vælge hvilken én der skal rockes!!!

Jeg nyder når det maskuline møder det feminine! Jeg må indrømme at jeg har en ren kærlighed for herretøj, og skabelsen af samme. På mange måder er jeg tomboy i min stil og elsker at mixe de rå herre styles op med lækre tasker, en skøn makeup eller blot mit feminine sind. Jeg må bare ærligt sige, at jeg aldrig bliver en kvinde der kan løbe rundt i high heels hverdag – jeg elsker mine sneakers!

En anden ting, jeg har aldrig været god til hvis hver dag bliver for ens. Jeg nyder at lave noget nyt, lærer og udvikle mig – et kreativt sind, og hader begrænsninger. At skabe og designe Above Copenhagen har været en vild rejse, fra vores første design sheet til at stå hvor vi er idag – alt hvad vi har lært i denne process, er for vildt!! Jeg elsker det hele!!

Find Above Copenhagen suede caps her

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR SENGEN GÅR I STYKKER...