HERRA SIGNATURE HAIR PERFUME – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FØRSTE DROP AF EN NY KOLLEKTION

HERRA SIGNATURE HAIR PERFUME

signemorkeberg-30 signemorkeberg-31 signemorkeberg-32 signemorkeberg-33

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award

Jeg tester på livet løs til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award, og i dag er det hårparfumen, Herra signature Hair Perfume som står for skud! En beskyttende og yderst velduftende hårparfume som også beskytter mod UV og giver håret masser frugt og pleje. Den er faktisk så skøn at den er vanedannende og jeg elsker det!!!

Jeg må indrømme at jeg har været forbruger af normal parfume til håret – shame on me! At have et velduftende hår er så lækkert og jeg har allerede skiftet min dårlige vane med normal fy fy parfume i håret ud med Herra signature Hair Perfume! Hvis du er pjattet med velduftende hår samt lidt ekstra pleje af håret, så er jeg sikker på at du og dit hår vil elske Herra signature Hair Perfume!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE DROP AF EN NY KOLLEKTION