OLAPLEX – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUN ER DET DEJLIGSTE!!!

OLAPLEX

signemorkeberg-5 signemorkeberg-6signemorkeberg-4

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award.

Et af de produkter som gentagende gange er blevet omtalt på bloggen er olaplex ( Læs her, her og her ) og jeg må indrømme at jeg blev super glad over nomineringen til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award.

Der er altid en grund til at vi forelsker os hovedløst i produkter, når vi står med et produkt som virker bedre end vi havde håbet på, så er det umuligt ikke at blive fuldstændig vild med det! Præcis den følelse har jeg med Olaplex! Sidste år lavede jeg et projekt sammen med det fantastiske team hos Salon InSite, hvor vi brugte Olaplex i mit ellers skadede hår. Du kan se før og efter fotografier her!

Hvis du ikke har prøvet Olaplex, så er det en kur der genskaber dine hårstrå (svovl og saltsyreindholdet i håret), en behandling der bringer livet tilbage i håret, et produkt som har taget al-verdens frisør med stormen, et molekyle der ikke indeholder silikone, olie, parabener, DEA m.m. Da jeg selv fik den besked tænkte jeg YEAH RIGHT! Men at se før og efter billederne taler for sig selv 🙂

Olaplex no.3 er en hjemmekur, som ligger i den lidt dyrere ende men er pengene værd!

4 kommentarer

 • Sofie

  Hej Signe
  Altså, er det en behandling man kan få uden at man behøver at få farvet håret? 🙂

  Og er det en behandling man kun skal have en enkel gang, og så kun fortsætte med den no. 3 altid-agtig? 🙂

  Vh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tip!
  Produktet er på en eller måde gået min næse forbi, men nu bliver jeg da nødt til at læse mere om det og eventuelt bestille det hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN ER DET DEJLIGSTE!!!