DET ER DÆLME HYGGELIGT!!! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KEUNE SO PURE NATURAL BALANCE

DET ER DÆLME HYGGELIGT!!!

vaskebaby

Det er dælme hyggeligt at vaske kærlighedsvæsnet’s babytøj, på et og samme tid vildt surrealistisk!
På en eller anden måde bliver det pludselig så virkeligt, den lille sparkende klump i min mave kommer ud! At hun om et øjeblik skal rocke de forskellige outfits – det bliver jo for vildt og jeg glæder mig inderligt til at hun kommer!

I påskedagene har vi fået gjort lidt mere klar til hendes ankomst, jeg har vasket alt fra nyfødt til 3 mdr frem og jeg er temmelig sikker på at hun har nok tøj. Nu mangler jeg bare alt sengetøj og tæpper! En ting er helt sikkert, det er en hyggelig stund at gøre det sidste klar til at hun kommer <3

Så så så spændende!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEUNE SO PURE NATURAL BALANCE