MINIMAL JUMPSUIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MORGEN MØDE OG KVALITETSTID

MINIMAL JUMPSUIT

image1xxlimage3xxlimage2xxl image4xxl

Åh dagens mode craving går uden tvivl til ASOS’s skønne Minimal Jumpsuit, det er satme lækkert!
Jeg er stadig i gang med at prøve at vende mig til det nye kapitel i livet, mor og barsel. Det er noget af en omvæltning fra selvstændig kvinde til barsel, barnevogn og baby, baby, baby. Jeg prøver visuelt at forestille mig fremtiden, men det er dælme svært. Min kusine har på et tidspunkt fortalt mig, at barsel kun handler om baby lort på lort, hvordan det ser ud, om baby spiser, er lorten fast, blød og hvilken farve har baby lorten i dag! OMG!!! Jeg må være ærlig at sige, at jeg på ingen måde kan forestille mig et år hvor dagenes højdepunkter er babylort!!

Dog har jeg en klar forestilling om hvilke outfit og looks, vil være lækre at rocke til sommer og sol 🙂
Jeg kan uden tvivl se mig iført ASOS Minimal Jumpsuit, skubbe barnevognen rundt om søerne med en lækker kop latte og nyde sommerens sol strålende vejr, selvfølgelig mens min perfekte lille baby ligger sødt og sover, Taija leger og altid er som et eventyr. Yes, det er godt at have nogle visioner for barsel tiden 😉

Indlægget indeholder affiliate links!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGEN MØDE OG KVALITETSTID