BABYBUMP UGE 33 GRAVID – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
APPEAL4 LÆKKERIER

BABYBUMP UGE 33 GRAVID

IMG_0601

Så er det tid til at vise min babybump frem endnu engang, i dag er jeg gået ind i uge 33 og tiden går så stærkt!!
Det har virkelig været en hård uge, en uge fyldt med blærebetændelse, smerter og aflysninger af min kalender. Jeg har været nød til at aflyse alle mine fotografiske opgaver, og kun fokusere på de aller vigtigste events + opgaver. Bare at handle har været en udfordringer, kan ikke løfte meget og mine hofter gør så enormt ondt. Jeg må indrømme, at jeg er ved at være temmelig træt af netflix som mest af alt virker som tidsfordring, frem for en hyggestund. Dog har bloggen mere eller mindre været mit eneste getaway, hvor jeg stadig har kunne være mig, og stadig her har jeg brokket mig en del 🙁

Kærlighedsvæsnet er nu på størrelse med en stor ananas! Hun vejer omkring 2 kg nu og jeg har tabt mig et helt kg – hvilket ikke er noget jeg brokker mig over på nogen måde! Jeg glæder mig mere og mere til at hun kommer ud, at jeg kan se hende, nusse med hende og lære hende at kende, ikke mindst glæder jeg mig også til at jeg kan ligge på maven og få min krop tilbage 🙂

På de forskellige baby sider, står der at denne uge begynder jeg måske at vralter – det har jeg gjort så længe at jeg snart begynder at tro, at jeg er en gås. Det er satme en hel ny verden, og flodheste følelsen er tilbage x 100%! HELDIGVIS har jeg ikke fået mega meget vand i kroppen endnu, og krydser fingre for at det ikke kommer til at ske 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEAL4 LÆKKERIER