JEG SKAL VÆRE MOR!!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LEONARD LYSEKRONE

JEG SKAL VÆRE MOR!!!!

signe-7

Maven vokser og mine tankerne rumstere
– jeg skal være mor!!!

Som et lyn der har væltet mig omkuld, føler jeg at tiden er gået enormt stærkt og har satme svært ved at følge med!
Det er ikke kun maven som vokser enormt hurtigt i øjeblikket, det gør min tissetrang i aller højste grad også – løber på toilettet kun få dråber… konstant. Derudover vralter rundt som en gås og min nattesøvn er formindsket. Jeg har altid fået et smil på læberne af gravid-skønne kvinder som spurt løber på toilettet hver 5 min. Jeg må indrømme, at jeg ikke smiler så meget længere 🙂

I mellem alle ændringerne, er det lige gået op for mig hvor svært det egentlig er at følge med!! Der er ingen tvivl om det lille kærlighedsvæsen er en magisk lille ( ikke så lille mere ) gave, en umulighed som blev til. Men dagene er gået så stærkt, med livsændrende beslutninger, at jeg er begyndt at glæde mig til min barsel. Hvor jeg virkelig håber der er tid til at jeg liiiiiige kan stoppe op, nyde hende og følge lidt med! At starte et nyt kapitel som familie bliver jo f***** awesome!! Men nu hvor vi skal afslutte et kapitel i livet og på vej til det næste nye spændende eventyr, er jeg typen som lige skal tygge på sagerne – de skal vendes og drejes i mine tanker, en trillion-million gange!

Der er ikke forfærdeligt længe til, for at være mere præcis er der 2 mdr og 1 dag til i dag!
Uden at vide hvad det indenbære og hvad det egentlig er, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det bliver et af livets store øjeblikke – en ubetinget kærlighed! Med bekymringer og glæder så er det en uvis fremtid, som jeg er sikker på bliver en skønnere udgave end fortiden. Hvordan mon hun ser ud? Hvordan mon jeg vil være som mor? Hvad er egentlig vigtige værdier, og hvordan i al verden får man videregivet dem til sit barn? Hvad med sit forhold, i et virvar af træthed og følelserne ude på tøjet?

Jeg må indrømme at igennem de sidste 7 mdr, har jeg fået en enormt respekt for alle mødre!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Miemei

    Ih det er så godt beskrevet – især den del der omhandler den nye identitetsrejse som man skal på og de tanker der hører med. Alt er så fantastisk men samtidig så skrøbeligt. Kæmpe mange tanker og kærlighed din vej til dig og din kommende familie ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEONARD LYSEKRONE