SNEAK PEEK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LANG GUDDOMMELIG FRAKKE

SNEAK PEEK

snapchat

I går kunne du få et sneak peek ind i min foto-dag på snapchat og facebook, hvor jeg delte nogle af de fotografier som blev skudt af min store runde gravid mave! Sammen med min gravide veninde og kollega Stine Lykke Marquart, hyggede vi os noget gevaldigt i den kreative fotografiske verden af preggo-mave billeder 🙂 

Det er ikke ofte i livets gang at vi kvinder bærer på kærligheds-væsner og vi burde forevige denne periode i livet.
Trods jeg har haft mange overvejelser for og imod gravid fotografier, så siger fotografier mere end tusind ord og for mig skal de bevares som et minde. Både for vores kærlighedsvæsen og ikke mindst for mig selv 🙂 Vi kvinder er smukke gravide, uanset hvilken følelse vi kan sidde med, så er det en af de mest livsbekræftende perioder. Skabelsen af et nyt liv!

Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer nogle af de fotografier som vi fik skudt igår!! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANG GUDDOMMELIG FRAKKE