BABYBUMP 30 UGER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SMUKT KONSOLBORD

BABYBUMP 30 UGER

IMG_0448

OMG min mave springer snart!!!
Om få dage før jeg går ind i uge 31 af min graviditet, og hold da kæft der er sket ekstremt meget i den sidste uge! Synes bestemt at jeg kan se en tydelig forskel på min babybump og hvor hurtigt jeg vokser i disse dage, ikke mindst er hun en lille livlig skønhed!! Med en struttende mave og 16+ kg på min krop, må jeg indrømme at det dælme begynder at være tungt og besværligt. Det er nærmest en kamp at finde en god nattesøvns stilling, og faktisk temmeligt besværligt overhoved at finde en sidde stilling. 16 kg + betyder altså en del i hverdagen, for det første har jeg aldrig vejret så meget i hele mit liv og for det andet så bliver jeg træt af ingenting! Som det stædige æsel jeg er, nægter jeg stadig at tage rulletrapperne i metroen og bliver virkelig forpustet når jeg endelig når toppen af trapperne. Dog er jeg sikker på, at det vil blive det hele værd når vi kommer til at holde vores lille pige i armene!

For det ikke skal være nok, så tænker jeg på mit kejsersnit, som jeg skal til møde om på Herlev sygehus i morgen. SPÆNDENDE! Så vidt jeg har google mig frem til, ligger de normalt kejsersnit ind 8-14 dage før terminen. Det vil så sige, at Tobias og jeg inde for de næste 2 mdr bliver forældre.. Whaaaaat.. Det er jo for vildt, dejligt, surrealistisk, stort, skønt, livsbekræftende og virkelig skræmende! Trods jeg er bange for at lyde som et et forfærdeligt menneske, må jeg indrømme at jeg altså føler mig ikke helt klar.. Shit shit shit jeg har brug for en pakke smøger og et meget stort glas vin!!! ( Men min krop er ikke kun min længere, så venter tålmodigt med den del 😉 )
Jeg ved jo intet om at passe på et lille kærlighedsvæsen, trods jeg i mine tidlige pædagog dage har arbejdet i vuggestue, så er jeg sikker på at det er noget HELT andet med en lille nyfødt, for ikke at glemme ens egen lille skabning! Jeg er jo den den heldige vinder af at være lille skønhed’s mor, hele ansvaret er vores – hele hendes opvækst er vores opgave, det er dælme noget af en opgave!! Realitetstjek: MOR!!!

Har jeg lige fået titlen som verdens-største-lortemor eller har andre af jer haft samme tanker?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Karina

    Sødeste Signe. Sådan tror jeg vi alle har tænkt første gang vi var gravide. Usikkerheden omkring det at have et lille barn som man skal forsørge, kan da godt få en til at panikke. Man tænker jvf nu hvis hun bliver syg hvad gør jeg så, osv. Men tro mig Signe, det hele bliver/er bare så naturligt når hun først er født. Ja man kan da godt fumle lidt omkring det, men så ringer man da til sin bedste livline nemlig din mor. Så skal du se det hele kommer til at gå fint. Glæd jer til hun er kommet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh Karina det er jeg SÅ glad for at høre <3 Det er alle de usikre tanker der fylder, "er jeg klar til det her ansvar", "Hvad hvis hun bliver syg", "Hvad hvis jeg gør alting forkert". Åh det er altså skræmmende, selvfølgelig også dejligt – men wauw..!!! Håber det kommer så naturligt <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKT KONSOLBORD