PAS GODT PÅ DIN HUD! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN SATIN TWILL SKØNHED

PAS GODT PÅ DIN HUD!

magasin-51

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord.

En lille bid af himlen, er et langt varmt bad med Magasin body scrub som efterlader huden fuldstændig baby-blød, efterfulgt af rent sengetøj og en skøn nattesøvn! Mens jeg drømmende forsvinder væk i min egen bid af himlen, så kan vi hurtigt blive enige om at det virkelig er vigtigt at passe godt på os selv. Vi kvinder har brug for selvforkælelse!

Når vi skrubber huden, slipper vi af med døde hudceller og får en smuk og lækker hud. Det er ikke kun dejligt men bør også være en fast del af vores skønheds ritual. Jeg elsker Magasin body scrub, den ligger på en økonomisk virkelig god pris 69,95 dkk og den magiske bøtte gør underværker i mit liv!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Lige i dag er der faktisk 20% på alle skønshedsprodukter hos Magasin. Jeg har selv klikket ansigtscremen hjem og en del solprodukter fra Rudolph!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SATIN TWILL SKØNHED