VALG AF BARNEVOGN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WELLNESS WEEKS I MAGASIN

VALG AF BARNEVOGN

bugaboo

Med livet i storbyens små gader og en lille baby med rundt i de fortryllende storcentre, hvilken barnevogn skal man så vælge?!

Barnevogns valget har været ekstra svært, der er så mange overvejelser. Hvor stort liggemål skal jeg gå efter, hvor længe sover en baby egentlig i barnevogn, hvad er vores behov i en trillende vogn. Uden nogen viden har google været i brug og ikke mindst har jeg forhørt mine veninder med børn, hvilket de ville vælge ud fra vores behov. Det har været vigtigt at barnevognen er fungere ind i livet i storbyen, at den er nem at trille med også i små gader ( Uden at køre andre mennesker ned vel og mærket ). Et andet behov som har været højt på listen, er at barnevognen kan styres med én hånd – vi har både hund og skal handle ind, hvor en ekstra hånd er guld værd.

Mit første valg var en Odder, den gode gamle danske barnevogn som har været brugt selv i min tid som baby. Jeg var med min mor ude og kigge på barnevogne, og pludselig gav det ekstrem god mening at vores lille kærlighedsvæsen kunne sove i hendes vogn til hun er 3 år gammel ( Liggemål på 98 ). Men efter en hel del reflektion, ændrede jeg min mening – en altan barnevogn kan nemt klare de eftermiddagslure i solen. Der imod er en odder stor, tung og robust, hvilket er fantastisk hvis man ikke bor i storbyen!
Hurtigt ændrede mit valg til den mode-lækre sag fra det hollandsk mærke Bugaboo. I form af Bugaboo Cameleon 3 som er verdens mest efterspurgte kombivogn og ikke uden grund. Det smarte ved Bugaboo Cameleon 3 er ikke kun at den er smuk, i meget høj kvalitet og skide nem at trille rundt med, men den kan også mixes op med Maxi-Cosi’s Autostol. Så kærlighedsvæsnet kan blive i autostolen og blot bliver klikket på Bugaboo. Det er da skide hammerne smart og turen til lægen eller et hurtigt besøg i Føtex er pludselig nemmere!!
Liggemålene i Bugaboo Cameleon er barnevognskassen 83 cm og klapvognsdelen 95 cm, det betyder at hun i omkring 7 mdr´s alderen skifter over til klapvognsdelen og det er faktisk ganske okay – på det tidspunkt vil de alligevel gerne sidde op og opleve verden. Klapvognsdelen kan dog ligges ned og hun kan sove sødt 🙂 Min tanke er at at se tiden an, og måske finde en brugt barnevogn, som kan stå på altanen eller gården, hvor hun nemt kan ligges til eftermiddags luren. Det er ihvertfald vigtigt for os, at vores hverdag er så nemt som overhoved mulig!

Vi har købt følgende: BUGABOO Cameleon 3 Alu til 8999 KR BUGABOO High Performance Footmuff til 1599 KR / Bugaboo Bag til 985 KR / Bugaboo Wool Blanket Grey Melange til 859 KR / Maxi Cosi Adaptor til 350 KR / Maxi-Cosi, Autostol med Babybeskytter til 1195 KR

Nu har vi fået købt de fleste ting til vores kærlighedsvæsen, smiler lidt ved tanken af at hun ligger trygt i maven, mens jeg farer rundt som en skoldet skid og prøver at gøre alting klar til hendes ankomst!

Indlægget indeholder affiliate links!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELLNESS WEEKS I MAGASIN