VORES FREDERIKSBERG OASE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FABELAB BABY SENGETØJ

VORES FREDERIKSBERG OASE

voresoaseIMG_0281IMG_0282IMG_0280

Velkommen til vores lille oase i hjertet af det eftertragtede svømmehalskvarter på Frederiksberg.
Med de 53 kvm er lejligheden ikke er den største, men den har skabt mine hjemmelige rammer i de sidste 7 år og hold da op hvor er den bare fyldt med minder!!

En oase af minder, kærlighed og tusind tanker så må jeg indrømme at det bliver svært at sige farve til min hyggelige hule, og hvis Tobias og jeg ikke skulle være forældre om få mdr. så havde vi blevet her i mange år endnu!! Dog er virkeligheden den, at vi mangler plads. Med en lille baby så ville et spisebord, et kontor og børneværelse være virkelig lækkert!! Hvilket er grunden til vi i øjeblikket kigger på marked! 🙂

Dog kan jeg stadig huske da jeg første gang så Frederiksberg lejligheden, hvordan jeg forelskede mig fuldstændig og uden at tøve var mere end klar til at flytte. Det var i januar 2009, og jeg var igang med at købe en andelslejlighed fyldt med svimmelsvamp, ikke skide smart og heldigvis reddede min klippe af forældre mig big time. De købte den lejlighed, som i de sidste 7 år har været min hjem! Listen over hvad mine forældre har gjort for mig er utrolig lang, men lejligheden her er virkelig høj på den liste – tak tak tak igen og igen <3

Lejligheden er fyldt med minder, jeg har haft veninder boende i perioder og de sidste år har Tobias og jeg boet sammen – den er perfekt, 3 min gang til Frederiksberg centeret og CBS ( Hvor Tobias læser ) skide godt!! Det med at sige farvel til noget gammel for at sige goddag til noget nyt, er jo godt. Men Waaaaauw det er også en stor ting, synes jeg!

Nu går mine tanker så på, hvor vil vi gerne bo? Hvad er vores krav til en ny bolig? Hvor stor skal den være? Hvornår skal vi flytte? Jeg må indrømme, at jeg har en forkærlighed for gamle lejligheder fyldt med sjæl, højt til loftet og stuk med en herskabs følelse. Et sted hvor vi skal begynde vores liv som familie, en lejlighed som vores kærligheds-væsen i mange år vil kalde hjem. Det er et vildt kapitel at tag hul på 🙂 Tobias og jeg har snakket meget om lejlighed vs. hus, og vi er begge storby-elskende mennesker som hader have arbejde. Heldigvis er vi fuldstændig enige, lejlighed er det perfekte valg for os! 🙂

Det er sgu en spændende tid vi går i møde!!!
Waaaaaauw vi er blevet voksne!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABELAB BABY SENGETØJ