SB12 BLOGGER EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAR DU HUSKET VALENTINSDAG?

SB12 BLOGGER EVENT

SB12-6 SB12-5 SB12-3 SB12-1000653_20160211_142333-794x529

Forleden dag var jeg til det skønneste blogger event på restaurant Umage, det var SB12 inviteret af de to seje kvinder fra bloggen soulsisters som netop har startet konsulentfirma soin.dk. Jeg elsker at følge kreative og iværksættende kvinder’s udvikling af deres imperium, både Katrine og Sofie er to fantastiske og kompetence kvinder som jeg har virkelig meget at give ud af!! Det bliver uden tvivl en fed process!

Nu kom jeg ud på et sidespor, tilbage til SB12 blogger event som gjorde os alle kysse-klar! SB12 er ikke blot et mundskyllemiddel, de har en hel serie af produkter som nemt at formes ind i vores daglige rutiner – tandpasta, tyggegummi og mundskyllemiddel. SB12 hjælper os med den friske ånde hele dagen, uanset om vi ryger, drikker kaffe eller alle de andre ting som kan give en mere ubehagelige duft! Der er få ting værre end følelsen af du ikke dufter frisk og lækkert ud af munden, hvilket faktisk var grunden til at jeg stoppede med at ryge i sin tid! Et menneske som har dårlig ånde – åh nej! 🙁

På Restaurant Umage fik vi den skønneste frokost og jeg må indrømme det var virkelig dejligt at se alle pigerne igen! Jeg har den sidste tid valgt ikke at deltage i så mange events, men de har sørme været savnet!
Mine borddamer var de 3 lækkerheder Terese og Christina fra Bloggen The impressionista, og skønne Irina fra bloggen Irinathediva.

Skide hyggeligt og givende event Soin og SB12!!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU HUSKET VALENTINSDAG?