MINE PREGGO CRAVINGS OG KIMS CHIPS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ET STK TUNG GRAVID MAVE

MINE PREGGO CRAVINGS OG KIMS CHIPS

IMG_5315
Sponsoreret indlæg af Kims Chips

Åh de kære preggo cravings!
Når det eneste du tænker på, er den her éne ting som du inderligt har lyst til at putte i munden. INTET andet virker, der er kun en ting i verden du vil have og du vil have det NU!! Det kan kun gå for langsomt – preggo cravings er virkelig intense og du har ingen chance for at komme uden om dem, når de først har meldt sin ankomst!! Mænd; Èn ting er helt sikkert, for din egen sikkerhed – skal du ikke stille dig i mellem en preggo kvinde og hendes vilde cravings. Der vil blive dømt psyko preggo kvinde på fri fod!

Mine preggo cravings startede med appelsiner, efterfulgt af oliven med hvidløg, nu er jeg kommet til chips! Og ikke bare hvilken som helst chips, det SKAL være Kims chips med enten havsalt eller franske kartofler! Hvis jeg kunne, ville jeg spise dem til morgenmad, frokost og aftensmad!!!

En anden fantastisk ting jeg har erfaret med Kims Chips, er deres underholdende film! Jeg må indrømme at jeg griner meget højt! I øjeblikket hygger jeg mig gevaldigt med Kims nye mini-serie af reklame film, hvor Jørgen er tilbage! Den er fyldt med humor og spændning. Jeg deler den første nede under, så du kan hygge dig med mig 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET STK TUNG GRAVID MAVE