#PERFEKTUDENFILTER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KIMONO JAKKE

#PERFEKTUDENFILTER

IMG_6247Sponsoreret af Ford C-Max

Det er perfekte liv! Det er den tanke jeg får ind i mellem, når jeg læser blog og er aktiv på de sociale medier. Smukke kvinder, som ser ud til at have styr på deres shit, de nyder livet og fremstår altid lykkelige og glade. Men er det i virkeligheden også sådan? Et er hvordan bloggere, youtuber og instagramer fremstår på de sociale medier, et helt andet er hvordan det i virkeligheden ser ud!

I øjeblikket har FORD C-Max fokus på at få menneskers liv er det glansbilled som ses på de sociale medier , vi alle har de dårlige dage. Vi oplever alle hvordan ingen problemer, nogenside kommer alene! Jeg er ikke bleg for at sige, mit liv har og er ikke perfekt. Jeg er ikke den perfekte fejlfri kvinde, jeg laver masser af fejl og har mangle mangler, jeg har også oplevet mine portioner af udfordringer i livet, ligesom utallige andre mennesker. Og jeg hader de dage hvor altid går galt!! Nu har jeg efterhånden taget hul på flere følsomme emner på bloggen, i takt med at jeg skal om et øjeblik være mor, har jeg også skulle indse nogle ting i mit eget liv. Og det hænger sammen med den hudløse ærlighed som du har oplevet her på bloggen, både i forhold til min graviditet ( læs her ) og kroppens forfærdelige ændringer, PCO ( læs her ), arbejdsskade med Posttraumatisk stress ( læs her )  Jeg ønsker ikke at fremstå perfekt eller danne et andet billed af mig selv på bloggen end den jeg er og med et inderligt ønske om at kunne motivere andre igennem deres svære perioder, deler jeg gerne ud mine! Der er ingen mennesker, som går igennem livet uden at få udfordringer. Det styrker os i sidste ende, og trods vi i øjeblikket kan opleve det som en umulig opgave, så ejer vi mennesker en enestående evne til at overleve livets store udfordringer.

Jeg må indrømme, at i min verden er de mest fantastiske mennesker – de mennesker med en historie, mennesker med lag – mennesker med en personlighed og en livserfaring! Med FORD C-Max’s nye kampagne video, sættes der fokus på at vi mennesker er #perfektudenfilter, fordi vi er mennesker. Vi er klodsede, vi græder som vi griner, vi oplever modgang som medgang og det er fuldstændig helt okay! Vi er mennesker!!!

Tak til FORD C-Max for at sætte fokus på noget så relevant!
Lad os sammen støtte op om budskabet. upload dit billed på instagram med hashtagget #perfektudenfilter – jeg har allerede uploadet mit!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KIMONO JAKKE