JEG ER ET BROKKEHOVED IGEN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IHHH MODE LÆKKERT BABY OUTFIT!

JEG ER ET BROKKEHOVED IGEN!

IMG_5942

Er der nogen der har en nyre i overskud som jeg må få?
Hold kæft hvor er det dog bare røv-hammerende kedeligt at være spærret inde i hjemmets ekstrem kedelige 4 vægge. Ingen modeuge, ingen fester, ingen event og ja selv Above Copenhagen‘s AW16 fest på Zen i går aftes var jeg nød til at undvære! Mens min kæreste, mine venner, veninder og bekendte fejrede vores AW16 kollektion, kunne jeg ligge på sofaen under dynen med en mega uinteressant serie på Netflix!

Okay, jeg indrømmer det – jeg har f***** ondt af mig selv!!
Man kan selvfølgelig ikke danse og hygge sig, når det gør pisse ondt, meeeeeen kunne jeg ikke bare have blevet syg næste uge, følelsen af at går glip af alt det sjove, er bare røv syg! Tobias og jeg har brugt utallige timer på Above Copenhagen AW16 kollektion, og jeg kan ikke engang fejre det.. Ih altså, det stinker!!

Undskyld at jeg er sådan et brokkehoved i de her dage!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IHHH MODE LÆKKERT BABY OUTFIT!