IHHH MODE LÆKKERT BABY OUTFIT! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÅH MODE LÆKKERI / SKJORTE KJOLE

IHHH MODE LÆKKERT BABY OUTFIT!

babygirl

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

Endelig er de nye forårs items er begyndt at strømme ind i butikkerne. Der er så mange smukke modelækkerier i vores alles elskede stormagasin Magasin! Det er sjovt at tænke tilbage på mit aller første besøg i stormagasinet, jeg var ikke særlig gammel og med min mor i hånden bevægede vi os rundt i den fortryllende butik. Allerede den gang var jeg solgt! Det har bestemt ikke ændre sig siden, jeg er stadig mega forelsket hver gang jeg tuller rundt i de fantastiske stormagasiner! Snart vil jeg, præcis som min mor, bevæge mig rundt i Magasin med min lille pige i hånden og det er hendes tur til at mærke den brusende forelskelse 🙂

Jeg har fundet et virkelig mode lækkert baby outfit til vores kærligheds-væsen, som er noget af det sødeste ever! Det er ingen hemmelighed at jeg er en smule farve forskrækket når det kommer til skrigende og blomstrede mønstre. Jeg er selv meget klassisk med et twist, og det er selvfølgelig også det jeg går efter til vores lille pige! Dog synes jeg rosa er virkelig cute, og det præcis den farve som jeg vil blende ind i hendes outfits og accessories. Det er stadig girly og lækkert, synes du ik?

Outfittet er bestående af: Solbriller fra MOLO til DKK 179,95 / Taske fra Bakito til DKK 50,00 / Bamse fra J by Jasper Conran til DKK 129,00 Strik fra Bakito til DKK 200,00 Nederdel fra Small Rags til DKK 199,00 Adidas superstar sneakers til DKK 450,00 Træklodser fra Design Letters til DKK 349,00

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH MODE LÆKKERI / SKJORTE KJOLE