DAGENS PREGGO SKØNHEDS FAVORIT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ABOVE COPENHAGEN X CFW X ZEN

DAGENS PREGGO SKØNHEDS FAVORIT

magasin-50 magasin-49

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

Olie gør så meget godt for kroppen!
Jeg har mine helt faste skønhedsrutiner og olie er en vigtig faktor for min selvforkælelse! Jeg har altid været meget opmærksom på at gøre det aller bedste for mit hår, hud og negle. Body olie er den reneste form for kærlighed til huden og især med preggo mave er det ekstra vigtigt at smører sig ind.

En lille skrøne siger at Body olie giver smukkere børn, så jeg giver den gas. Intet skal overgives til tilfældighederne når det handler om min datters udseende 😉

Mine favorit body olie er fra Magasin til 99.95,-
– Det er en ganske fornuftigt og overkommende pris, hvor vi alle kan være med!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOVE COPENHAGEN X CFW X ZEN