EN AF MINE SKØNHEDS FAVORITTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINE NÆSTE EBAY KØB

EN AF MINE SKØNHEDS FAVORITTER

magasin-48

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

I dag vil jeg sætte fokus på en af mine skønheds favoritter, Magasins all in one cleansing wipes! En af de udfordringer ved et liv på farten, som vi kvinder kan opleve er den hurtige makeup fjerner og ren frisk hud! Personligt kan jeg umuligt sove med makeup på, jeg føler det som en kløende maske, og kan ikke falde til ro under dynen før den er væk. Det samme er gældende efter en lang arbejdsdag, det første jeg gør er at tag min makeup af – det giver bare en befriende følelse! Det betyder at jeg er nød til altid at have all in one cleansing wipes med mig overalt, til de sene arbejdedage er det guds gave at føle huden er frisk og ren! Jeg elsker det!!

Jeg har fast en pakke af Magasins all in one cleansing wipes med mig i min taske! Som er rensemælk, skin tonic og øjenmakeup fjerner i én, den er guld værd med mit liv på farten og jeg ville være fortabt uden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NÆSTE EBAY KØB