NYT I SOVEVÆRELSET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG NY SKØN JACQUARD KJOLE

NYT I SOVEVÆRELSET

blogish-8blogish-9 blogish-10 blogish-11

Vores lille lejlighed i hjertet af Frederiksberg er under ændringer, trods vi stadig leder efter et nyt og større hjem, så er det jo ingen garanti for vi finder præcis dét som vi begge drømmer om! Derfor arbejder vi stadig på at forbedre de rammer vi har. Soveværelset er langt om længe ved at være færdig, og de minimalistiske look går igennem hele vores hjem 🙂

Over vores seng har vi nemtop fået sat den smukkeste hylde op fra Linddna, deres lækre slim shelf er fuldstændig perfekt til at Sangfuglene Lovbirds fra Kay Bojesen smukt kan blive udstillet. Sammen med mine ynglings Arne Jacobsen væglamper har vi nu et rum for læsning og godnathistorier. Ved siden af sengen, skal leander vuggen hænge smukt så det er nemt at få fingerne i kærligheds-væsnet om natten!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG NY SKØN JACQUARD KJOLE