BABYBUMP 25 UGE GRAVID – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SMUKKE NEGLEBÅND

BABYBUMP 25 UGE GRAVID

IMG_9803

Hold da op tiden går alligevel stærkt, jeg er allerede i 25 uge af min graviditet!!
Jeg er netop begyndt at kunne mærke hende sparke lidt og wooooow det er jo noget af det mest surrealistiske jeg længe har prøvet, spark i min mave som jeg ikke kan styre! Et lille væsen, vores lille væsen som ligger i maven på mig og bliver skabt færdigt – naturen er altså for sindsyg, tænk at det kan lad sig gøre!!! Min krop, min sind og mine tanker har og er under kæmpe forandring – jeg er temmelig ved siden af mig selv, imellem tuderi, råberi og andre mærkværdige følelser, kan jeg konkludere at jeg er en omgang overfølsom person! Det er livsfarligt at springe over i køen med mig i nærheden og jeg græd da Tobias og jeg så “Klovn forever” i går, endnu mere da han valgte at lave en joke om Taija ( min hund ) var løbet hjemmefra -OMG! Lad mig være ærlig det er ikke typisk mig!

Min babybump er blevet større men det er faktisk helt okay at den vokser, jeg har affundet mig mere og mere ved faktummet af at jeg er gravid og selvfølgelig vil kroppen ændre sig. Jeg tror kamelen har været stor at sluge, da vi ikke havde planlagt noget af det her – det er en magisk gave der er faldet ned i vores hænder. Dog sker der nogle følelser af manglende kontrol, når man går fra ikke at tænke tanken, til at være gravid og inden man ser sig om har man taget +10 kg på med baby mave! Det har været en omvæltning for både Tobias og jeg, som har taget noget tid for os begge 🙂 Dog tvivler jeg stadig på at jeg vil savne min babybump, det virker højt usandsynligt at det kan være muligt. Begrænsningerne med arbejdet, kroppens skøre måder pludselig at arbejde på og sygdom – naaaaahhh når kærligheds-væset er i vores arme så vil jeg være lykkelig og ikke savne de sidste 9 mdr!

Hvordan var du under din graviditet?

3 kommentarer

  • Hehe, må bare le litt, kjenner meg så igjen o det du skriver her. Er i utgangspunktet en følsom person med mye humørsvingninger, men har aldri vært utefor lignende som nå i graviditeten. Det er helt surrealistisk. Er selv i uke 26 og har kjent bevegelser ei lita stund, men nå kan jeg se dem og barnefar kan også kjenne dem. Det er en sprø men deiøig følelse. Kommer nok heller ikle til å savne de ekstra kiloene og det å være gravid generelt (har vært mye dårlig) men en ting jeg er sikker på at jeg vil savne, er å kjenne bevegelsene i magen <3 Lykke til videre, kjempefin babymage du har forresten;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altså spændende at følge med i din graviditet – også selvom jeg ikke selv hverken har børn, eller skal have nogle lige om lidt. Dog bliver jeg lidt skruk! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE NEGLEBÅND