LÆKKER NY BABY KØREDRAGT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JEG ER ET SKVAT!

LÆKKER NY BABY KØREDRAGT

signemorkebergsjostrom-32

Trods der er 4 mdr til at vi holder vores kærligheds-væsen i armene, ja så er jeg gået all in på baby ting! Jeg har købt den smukkeste køredragt fra Fixoni som jeg forestiller mig at hun skal rocke på vej hjem fra sygehuset! Er den ikke bare sød? 🙂

Jeg er dog ikke kommet nærmere på at finde pusletaske, eller for den sags skyld har tænkt over hvad jeg selv skal have med når vi skal på hospitalet. Heldigvis har jeg 4 mdr endnu, til at finde ud af det 😉

2 kommentarer

 • Malene

  Er du kommer tættere på hvilken pusletaske du vil have. 🙂
  Jeg har selv termin 8 maj til en lille pige – den sidste “store” ting vi mangler at købe er en pusletaske. Synes simpelthen det er så svært at finde en lækker men praktisk taske – overvejer meget en stor taske fra Markberg, da jeg ikke er til de klassiske pusletasker, smart vil man jo stadig gerne se ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidt tættere på Malene, jeg har fået fingerne i en rigtig fin til barnevognen og har en anden helt normal stor shopping bag i mine tanker – men skal nok li få smidt den op :* Jeg har ikke at det SKAL være en pusletaske for at fungere, for os mode-elskende kvinder er det dælme svært!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER ET SKVAT!