GOODIEBOX X CHRI CHRI – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HENDES NYE BABY SNEAKERS

GOODIEBOX X CHRI CHRI

Signemorkebergsjostrom-8 Signemorkebergsjostrom-9 Signemorkebergsjostrom-10 Signemorkebergsjostrom-11 Signemorkebergsjostrom-12 Signemorkebergsjostrom-13 Signemorkebergsjostrom-7

Åh jeg er vild med den månedlige forkælelse fra Goodiebox, den giver mig virkelig mulighed for at udvide min skønheds horisont, med et lækkert mix af genkendelige og nye produkter. Det må være en kvinde ting men det gør ikke forkælelse-følelsen mindre vidunderlig! Det er dælme selvforkælelse på høj plan!

I denne måned er det en special edition fra Goodiebox, i samarbejde med Chri Chri. Sidste special edition var med mit favorit stormagasin, Magasin ( læs mere her ). Jeg synes det er super cool at opleve de forskellige samarbejder, det giver noget ekstra lækkerhed!!!

P.s Pakken er en gave fra Goodiebox og derfor sponcoreret.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDES NYE BABY SNEAKERS