ÅH DEN ER SATME FIN!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SADDLE CRAVINGS

ÅH DEN ER SATME FIN!!!

image4xxl image2xxl image3xxl image1xxl

Forårets tidlige trends er langsomt begyndt at strømme ind i butikkerne og jeg prøver løbene at dele nogle af de items som jeg selv ville gå efter! Nu er sagen blot at min preggo mave ikke altid vil samarbejde med hvilket mode-lækkerier jeg virkelig gerne vil have, men det skal da ikke stoppe mig i hvilke jeg vil anbefale til dig 🙂

Den her meget skønne frakke fra ASOS er et af de items jeg virkelig gerne ville eje i løbet af foråret. I sine sarte farver skiller den sig en smule ud fra min ellers sorte stil og det vil kun sætte prikken over i´et i de endelige looks! Den har et oversize fit, som jeg er pjattet med!  Den koster 798 dkk, som er en overskuelig pris! Find den her.

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Den er super fin 😀 Hehe, ja med preggo mave er det desværre ikke alt man kan få, men så kan man bruge penge på baby-ting <3 Alle mine penge går hvertfald til vores kommende lille pige

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SADDLE CRAVINGS