DET DÉR MOR HALLØJ OG HUSKELISTE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
4 SKØNNE MINIMALISTISKE MODE-LÆKKERIER

DET DÉR MOR HALLØJ OG HUSKELISTE

IMG_8220
Åh hvor skræmmende kan det lige være, at om 4 mdr skal jeg være mor til verdens smukkeste lille skabning?! Det er noget helt nyt og jeg må indrømme at trods jeg glæder mig og anser det som en magisk gave så er jeg fanme også pisse nervøs. Tankerne om jeg vil være en god mor eller om jeg overhoved er i stand til at tag vare på sådan en lille pjevs. Hvad hvis jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med hende? Det er nok ganske normalt som første gang fødende at have alverdens tanker, også de nervøse og skræmmende af slagsen!

Jeg er medlem af en termin i maj gruppe på Facebook, og en kvinde skrev hun fødte sit første barn da hun var i uge 25! Jeg er snart i uge 23 og jeg føler mig SLET ikke klar til at være mor lige nu.. Kære baby please vent til den dag vi har aftalt!!!

Nu har jeg pludselig fået travlt med at bygge rede, jo før jeg er færdig desto bedre er det altså!! Jeg prøver ihærdigt at danne mig et overblik over hvad i al verden vi mangler, før vi om 4 mdr skal være forældre til en lille smuk skabning!

Jeg har prøvet at lave en liste som jeg vil dele med dig!
De ting som jeg allerede har, er streget over.. Mangler stadig en hel del!! :O

Barnevogn og tilbehør:
Bugaboo Cameleon 3
Bugaboo kørepose
Kaffeholder til Bugaboo

Mygge net til babyvogn
Madras cover
Bugaboo organiser
Tæppe til barnevogn
Autostol + base
Autostol adapta til autovogn
Altanbarnevogn ( Evt. DBA )
Sort / hvid Barnevognkæde

Børneværelset:
Leander-vuggen
Himmel til Leander vuggen

Lagner til leander-vuggen
Leander vugge-krog til loftet ( husk at køb to )
Sebra Kili seng i hvid
Babynest
 med matchende Sengetøj
Baby dun dyne ( Har læst et sted, at det er vigtigt at have 2 sæt )
Baby pude ( Har læst et sted, at det er vigtigt at have 2 sæt )
Sengetøj
Sengerand
Uro

Luftballon lampe
Gulvtæppe
Bed Blocks
Lammeskinds tæppe
Fabelab Baby tæppe
Opbevaring bokse på hjul ( vi bor i en lille lejlighed )
Wallstickers
Puder
Bamser
Slange
Miffy lampe mini
Happy lights

Pusle ting:
Pusletaske
Pusleunderlag
Hoved / halefad
Puslebord
Puslehynde
Bleer
Ble spand

Ammeting:

Ammepude
Bleer
Sutteflaske
Sutter + suttekæder
Dampsterilisator
Ammeindlæg
Modermælkserstatning ( hvis nu )

Legetøj:
Den hvide Vilac gåbil
Lejetøj
Aktivitetstæppe
Aktivitetsstativ
Sophie Bidering

Tøj:
Strømper
Body
Hel dragter
Kjoler
Bukser
Sovepose
Sneakers
Baby nattøj
Savlesmækker ( I den mest enkle farve jeg kan finde )

Toilet ting:
Børste
Tandbørste
Inotyol salve
Vaseline
D-dråber
Termometer med flex
Badekar og badestol
2 x 
Baby håndklæder
Neglesaks
Næsesuger

Andet:
Babyalarm
Nomi by evomove højstol
Bæresele
Stråstol

Hvis der er mere jeg mangler skriv endelig løs i kommentarfeltet 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

8 kommentarer

 • Nadia

  Sikken en fin liste, virkelig flot klaret.

  En lille ting…….. Baby må ikke bruge pude det første år….. (Du kan få speciel støtte puder), da de kan blive kvalt og ødelægger deres nakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Et godt råd er kun at købe det mest basale til en start. Butikkerne har også åbent efter fødslen 😉 Mange ting afhænger af, hvilken type baby du får, så vent hellere. Kan også se, at flere af tingene på listen ikke er nødvendige til en nyfødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Husk husk husk stofbleer. Du kan ALDRIG få for mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe W

  Husk at baby’er ikke må sove med hovedpude, så det behøves du ikke. Jeg lavet selv sådan en liste, da jeg ventet mit første barn, og der er rigtigt mange af tinge, man aldrig når at får brugt. Så du behøves ikke at stresse over listen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Bartholin

  I forhold til bæresele så husk den skal være ergonomisk korrekt det er de fleste langt fra!
  Vi har en alm VIPP spand, blev mega uvenner med den fra babysam!
  Husk en MASSE bodyer og heldragter til de første 6 måneder.
  De må IKKE have sko på før de begynder at gå rundt om ting, man kan skade deres fodstilling.
  Hvis du skal amme så lanolin bryst salve fra apoteket
  Rød mås salve vi har brugt inotyol den er genial!
  Termometer plus vaseline
  Skumklude og stofbleer i lange baner
  Køredragt
  D dråber (vi brugte bifi form baby, han fik ondt i maven af de andre plus de indeholder mælkesyrebakterier)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin liste, puha kan se der er lidt jeg mangler på min liste 😛

  Mht. blespand, kan du få en gratis i Babysam (værdi 600 kr.) ved at tilmelde dig deres gratis babypakke 🙂 Har ikke selv fået bestilt den endnu, men har hørt godt om den 🙂

  Et lille tip, vi har købt en fin autostol på DBA, til 800 kr. nypris ca. 3000 kr. kun brugt i et halvt år. Den første stol skal de jo ikke bruge så længe 🙂 og der er jo masser af ting at bruge penge på

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh du er guld værd Liselotte!!! :142:
   Jeg var i babysam igår og hente min babypakke, som er virkelig kedelig uden babyspand men de havde ikke flere på lager så venter bare – vil ha den nuuuu :grimacing: :grimacing:

   Auto stol skal jeg lige tjekke på DBA, den skal helst kunne sættes op med min bugaboo. Men prøver! Taaaaak :kissing_heart: :heart_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 SKØNNE MINIMALISTISKE MODE-LÆKKERIER