MÅSKE EN SINDSTILSTAND?! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DENGANG / TANKER / BARSEL

MÅSKE EN SINDSTILSTAND?!

79-0606_main 79-0607_main 79-0528_main 79-0608_main

Pas på!! Psyko preggo kvinde med skøre ideer på fri fod!
Ihvertfald hvis du spørger Tobias 🙂

Men jeg er da bare gået all in på børneværelset, som i virkeligheden nok nærmere er hendes helt eget hjørne af vores soveværelse. Til mit forsvar, så ville jeg helt sikkert kigge efter tapet meeeen det ville kræve hjælp, at få lortet på. Hvor imod Wall stickers kan jeg sætte op helt selv, som selvfølgelig også er med i min beslutning! Det er omtrent noget af det eneste jeg kan selv, efter lægerne har forbudt mig alle “jeg-kan-vil-skal-selv” sjovere ting, også de mindre sjove som at handle og løfte indkøbsposer alene 😉

Jeg er ret så vild med Ferm Living’s meget smukke wall stickers, de er hverken for meget eller for lidt – de er til børne værelset uden at skrige baby alarm! Hvilket virkelig tiltaler mig meget!! Faktisk er jeg forelsket i det sidste billed af mini dots – de er virkelig cute!

Hvilket ville du vælge?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Vi får vores hus om 3 uger, og jeg glæder mig virkelig også til at indrette børneværelse. Det er faktisk det eneste jeg kan tænke på 😛

  Har selv kig på de smukke prikker, som jeg regner med skal op på den ene væg.

  / LIselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha fedt så er jeg ikke Palle Alene, men det er jo virkelig også hyggeligt med de børneværelser :heart_eyes:

   Ihhh de er altså også bare SÅ smukke!!! :142:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENGANG / TANKER / BARSEL