VIRKELIG SMUKKE LAMPER MED 50% – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUDLØS ÆRLIG - EN AF MINE STØRSTE UDFORDRING

VIRKELIG SMUKKE LAMPER MED 50%

91-0721A1

Åh den smukke metal lampe fra PR home går jo direkte i min minimalistiske smag, den er simpelthen så smuk og passer perfekt ind i de tanker jeg har til vores (om lang tid ) nye lejlighed. Lige nu er skønheden på halv pris hos Ellos, altså sat ned fra 999 DKK til blot 499 DKK – det er lige til at overskue og det skal da deles med dig!! Find lampen i hvid, rød og sort her.

Vi er igang med at fornye vores 2 vær / 47 kvm lejlighed i hjertet af Frederiksberg, hvor jeg har boet de sidste 7 år. Jeg elsker området og ville nødigt sige farvel til det charmerende Frederiksberg! Men jeg er også realistisk, med en lille pige vil det være svært at bo her i længere tid end max 2 år. Hun skal jo på et tidspunkt have sit eget værelse og i denne lejlighed er det bare ikke en mulighed! Mit kreative visuelle sind er allerede godt igang med både at kigge og finde ting som stil mæssigt masser perfekt ind i, hvad jeg har af tanker for indretning. Det skal ikke være en hemmelighed, jeg kigger også lejligheder trods det ikke er aktuelt endnu – men forbedrelse tager jo tid 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDLØS ÆRLIG - EN AF MINE STØRSTE UDFORDRING