DENGANG / TANKER / BARSEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MIT FOTOGRAFI SOM MALERI

DENGANG / TANKER / BARSEL

Scan 63 (1) Scan 19 (1) Scan 3 Scan 65

Åh det er altså lidt hyggeligt at finde gamle baby fotografier frem! Jeg var da egentlig meget sød 😉

Det er sjovt at se den spæde start på livet, især nu hvor jeg om lidt over 4 mdr, selv skal holde vores eget lille kærligheds-væsen i armene som min mor. Jeg er ikke i tvivl om at det bliver noget af en omvæltning – en hård og mindst ligeså hyggelig stund. Med kærlighed, ingen søvn og en masse baby gråd!! Det er mærkeligt og svært at forstille mig det hele, når jeg egentlig ikke helt har nogen ide om hvad der er i vente. Dog kan jeg berolige mig med at Tobias har endnu mindre ide end jeg, det er trods alt min krop der bære på lækkerheden, så jeg er indstillet på en eller anden form ændring. Jeg tror virkelig det er endnu sværere for de kære mænd at forholde sig til!

Et nyt kapitel, en ny tid – det bliver det 🙂
I disse dage tænker jeg meget over min barsel, med chancen for at lyde virkelig dum og uvidende må jeg indrømme at mine tanker går på hvad i al verden skal man egentlig lave på barsel?
Ja, altså selvfølgelig pleje, nusse og elske den lille skønhed og soooooove når hun sover. Men hvad laver man ellers?

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Henriette

    Mødregruppe, cafe, shoppe, babysvømning, babybio, rytmik mm. Barselslivet er skønt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FOTOGRAFI SOM MALERI