FAUX FUR FAVORITTER PÅ UDSALG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE SKØNNE WITHWHITE MILEPÆLE

FAUX FUR FAVORITTER PÅ UDSALG

FAUX FUR FAVORITTER

Udsalg er bare lækkert, især når der kommer favoritter på banen!!!
Jeg er pjattet med faux fur og det er ingen hemmelighed at jeg også er pjattet med ægte pels! Ud over min farmors meget smukke pels ( som jeg arvede ) og de smukke pelse fra Kopenhagen fur som jeg har rocket, så må jeg indrømme at 25-80.000 til pelse ikke er indenfor mit budget! Heldigvis for faux fur, som både er inden for et mere økonomisk budget og stadig smukt!

Det skal lige nævnes at jeg hverken er vegetar eller imod pelse, så længe de kære dyr er blevet behandlet ordentligt og med respekt så er jeg ganske okay med at rocke pelse. Jeg er godt klar over der har været en del ( voldsom ) debat omkring området, og jeg mener ikke man kan brokke sig over pelse hvor dyrene er blevet behandlet ordentligt og med respekt og efterfølgende spise store fede bøffer. Alt respekt til vegetar, som går hele vejen – det har jeg virkelig stor respekt for. Men det er sgu enten eller i min verden! 🙂

Jeg har fundet 6 af mine faux fur favoritter på udsalg:
1. DKK505.31 // 2. DKK478.71 // 3. DKK345.74 // 4 . DKK707.43 // 5. DKK542.54 // 6. DKK478.71

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SKØNNE WITHWHITE MILEPÆLE