ÅH MINI ADIDAS SKØNHEDER!!! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÅH CAM CAM BETÆNKSOMHED

ÅH MINI ADIDAS SKØNHEDER!!!

AD116F000-A12@11 AD116F000-A12@10 AD116F000-A12@9 AD116F000-A12@8

Året første baby cravings må uden tvivl være Stan Smith‘s fantastiske baby sneakers! Jeg er sikker på at med Tobias’s og min forkærlighed for sneakers, vil vores lille kærligheds-væsen sætte stor pris på hendes aller første Stan Smith sneakers!! Hun er sin fars pige, han ejer 3 par Stan Smith dog i mindre feminine farver!! I min visuelle fantasi kan jeg lige se hende på hans arm, rocke Stan Smith i Københavns gader.. Åh gud jeg elsker allerede det billed!

OMG jeg vil også elske at eje de super seje helt hvide Superstar sneakers! Både Tobias og jeg elsker vores superstars, og hvor cute kan det lige være at hele familien rocker de hvide skønheder på en skøn sommerdag! Og lad mig lige huske at nævne Puma suede som vi også begge har! Kan du se det for dig? FOR det kan jeg.. Hahaha!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH CAM CAM BETÆNKSOMHED