ÅRH BEDÅRENDE FERM LIVING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TOP 10 INDLÆG I 2015!

ÅRH BEDÅRENDE FERM LIVING

FA3049_My_Deer_Lamp_Wall_Ferm_Living

Åh hvor er den My Deer lampe bare så smuk og fin!!
Et fuldstændig perfekt lysende item til vores baby hjørne 🙂
Er jeg den eneste der shopper amok til mit ufødte barn?!

Jeg bygger rede!!
Til mit forsvar, så er jeg ikke god til de store ændringer i mit liv. Jeg har altid været typen, som har brugt timer på at forbedrelse. Om det er flytning, lange rejser eller nyt soveværelse, køkken og bad. Jeg tænker hvert aspekt ind i mine overvejelser, så når forandringen sker så er jeg mest muligt velforberedt. Men hvor forberedt kan man lige være når det handler om at blive mor?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 10 INDLÆG I 2015!