GRAVID MED TILSTÅELSER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GLÆDELIG JUL

GRAVID MED TILSTÅELSER

signe-5
Velkommen til mine gravid tilståelser – jeg er en lort for at sige det højt og trods følgende indlæg er skrevet med et smil på læben, så undskylder jeg på forhånd hvis jeg fornærmer nogen på min vej 🙂

Nu har jeg hørt så mange kvinder sludre om hvordan de savner deres babypump, savner den gravide periode og stille alverdens spørgsmål om graviditet, fødsels og vores kommende barn.

Lad mig være ærlig og sige, jeg er ikke just super-duper fan af at være gravid. Tværdigmod maven vokser og tyngdekraften har godt fat i mine ømme bryster, så er jeg forlængst vokset ud af hele min garderobe og flodheste følesen er endnu ikke gået væk. Mine hofter og ømme og fitness er en by i Rusland! Hvad i al verden er der, at savne i den her periode? I det øjeblik jeg så de 4 graviditetstests havde to streger, har min krop ikke været min egen – den har haft sit helt eget liv. Jeg har også fået et helt nyt sæt smagsløg og min kop kærligheds kaffe er kommet med på min hade-liste! Ja hade-listen bliver længere og længere og blot fyldt med ting som jeg for et øjeblik siden elskede højt. At være en gravid kvinde, er en hel ny kvinde som jeg først lige er igang med at lære at kende.

En anden ting er den her bule på min mave! Mens min vægt stiger og jeg langsomt siger på gensyn til mine fødder – 4,5 mdr ses vi jo igen, jeg savner jer allerede!! Bulen vejer som sætter sine spor på mine usamarbejdsvillige hofter mens min vægt siger +7,5 kg. Mit inderlige had til åle-slanke-preggo-kvinder med perfekte baby-buler vokser hverdag! Jeg er grøn af misundelse!

Lad os komme ind på de spørgsmål, man kan stille en førstegangsfødende kvinde. Om jeg glæder mig til at være mor, det er et spørgsmål som jeg kun kan svare: Tjooow jeg glæder mig da helt vildt.. tror jeg.. meeen øhh.. jeg ved ikke hvad der er?! Jeg har ingen ide om den kærlighed, hvor stor den er. Og hvad det vil røre inde i mig! Med alle de historier om den ubetingede kærlighed til sit barn, kan jeg kun svare ja. Men i bund og grund har jeg ingen ide om hvad det egentlig vil sige! Om jeg elsker det lille væsen ved første øjekast eller om det vokser med tiden. Det virker temmelig fremmet for mig. For ikke at glemme udstyrsverden, baby legetøj, bleer og børne møbler – prøv at blive smidt ind i en hel andet verden med bind for øjene, det er dælme en forvirrede jungle!

Mor.. et helt nyt ord i min verden, mig som mor – skræmmende! Tobias og jeg har kastet os ud i et nyt, skræmmende, ukendeligt og på en mærkværdig måde dejlig kapitel i vores liv! Vi skal snart stå med et ansvar for et lille bitte væsen, som vi fælles har skabt. Og waaaaaauw respekten for kvinder der vælger at gennemgå det her graviditet halløj mere end én gang er VIRKELIG vokset – I er fucking seje kvinder med ben i næsen!!

Det er vidst nok for nu, så siger jeg ellers glædelig 1 juledag til dig :*

above-copenhagen-lookbook-released12

8 kommentarer

 • LouiseH

  Super fint skrevet. Og ja der er mange tanker første gang 🙂 jeg har to tvillinge drenge på 4 år, og venter nu lillesøster til marts.
  Og selvom der kun er en denne gang. Så er det sku hårdt for kroppen.
  Men det er den mest fantastiske følelse når du har din lille baby i armene til slut på denne rejse.

  Håber resten af din graviditet vil gå godt. Og jeg kan varmt anbefale gravid yoga for at holde dig i gang ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefania E.

  Glædelig jul til dig!
  og et stort tak for din ærlighed, mega respekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Sødeste Signe. Enig med dig. Jeg savner bestemt heller ikke at være gravid. Alt smagte grimt og kaffe var noget fanden havde skabt. Øv. Men lige så snart du har født er alt glemt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt sikkert ret Karina, det er bare noget helt nyt – det er spændende og vildt skræmmende på samme tid! 😀 Men jeg er dælme ikke en af de seje gravid kvinder som kan klare hele verden – google lyver om livet som gravid! :joy: :kissing_heart:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LivaGryn

  Jeg er gravid i uge 39 (gulp!!)
  Og det er så rigtigt det du skriver!! All of it!!
  Pondus til dig for at være ærlig!! I love it!
  Må din graviditet gå godt og hutigt og din talje komme hurtigt igen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL