SUKKERFRIE JULEGODTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KAN DU MÆRKE DET?

SUKKERFRIE JULEGODTER

IMG_9296

Julen og julegodter kan være udfordrende, især når jeg ikke spiser sukker.
De søde sager har været noget, som jeg normalt har bagt – lad mig være ærlige at sige at det ikke altid er det sjoveste at tilbringe sin juledag på noget ingen andre end du selv kan nyde. I år er jeg blevet forkælet af mine forældre, de har købt sukkerfrie fyldte chokolader og OMG de er vildt gode! De har også købt min yndlings 42RAW kage og lakrids-lækre chokolade mandler – alt den reneste sukkerfrie forkælelse!!! Yaaaaay sukkerfri fest i min mund!

I år er min sødetand virkelig dækket ind!! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN DU MÆRKE DET?